Офіційні рендери Honor 9X і 9X Pro з висувною камерою

Китайський бренд Honor, що належить Huawei, проведе в липні 2019 року захід, на якому покаже серію смартфонів Honor 9X. Портал AndroidPure опублікував офіційні рендери пристроїв і розкрив деякі характеристики.

Усього в продажі з’являться дві моделі: 9X і 9X Pro. Стандартна версія відрізняється розміром дисплея, наявністю камер і об’ємом пам’яті, а в іншому новинки ідентичні: 7-нм процесор HiSilicon Kirin 810 і оболонка EMUI 9.1, заснована на Android 9 Pie.

Honor 9X

Honor 9X Pro

Honor 9X оснащується 6,39-дюймовим дисплеєм, двома основними камерами з головним сенсором на 20 Мп і 6 ГБ оперативної пам’яті. Його «старший брат» отримає 6,59-дюймовий дисплей із роздільною здатністю 2340 × 1080 пікселів, додаткову камеру на 48 Мп, 8 Гб оперативної пам’яті та версію на 256 ГБ ПЗУ.

Раніше індійський інсайдер Судханшу Амбхоре також підтвердив, що серія комплектується портом USB Type-C і 10-ватним зарядним пристроєм. Сканер відбитків пальців розташований на торці, а фронтальна камера на 20 Мп прихована у висувному модулі.

Honor представить середньобюджетні 9X і 9X Pro на презентації в Китаї 23 липня. Попередній смартфон лінійки, Honor 8X, проданий в обсязі 10 млн примірників за шість місяців.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.