«Живі» фото ігрового смартфона Asus ROG Phone II з дисплеєм 120 Гц

У китайській соціальній мережі Weibo з’явилися перші знімки ігрового смартфона Asus ROG Phone II з частотою дисплея 120 Гц. Очікується, що його презентація відбудеться 23 липня в Китаї.

На фотографіях показано лицьова сторона пристрою, практично не відрізняється від оригінальної моделі. Стереодинаміки розташовані з боків дисплея. Над екраном в правому верхньому куті є селф-камера, але її дозвіл, як і основного сенсора, невідомо.

Одне із зображень також показує опцію в налаштуваннях, яка дозволяє зменшити частоту оновлення екрану з 120 Гц до 90 Гц або 60 Гц.

Офіційно підтверджено , що друге покоління Asus ROG Phone II отримає процесор Snapdragon 855 Plus. Частота найпотужнішого ядра Kryo 485 становить 2,96 ГГц замість 2,84 ГГц, а графічний процесор Adreno 640 підвищує продуктивність на 15%.

Інші характеристики новинки досі не названі. Оригінальний смартфон вийшов в 2018 році і поставлявся 6-дюймовим дисплеєм із співвідношенням сторін 18: 9, модулем NFC, зовнішнім вентилятором, процесором Snapdragon 845 і акумулятором ємністю 4000 мАг.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.