Xiaomi Redmi 8 і Redmi Note 8 – стануть самими кращими бюджетниками цього року

З кожним днем ​​все більше людей при виборі собі нового смартфона вибирають моделі від китайських виробників електроніки, тому що їх продукція пропонує краще співвідношення ціни і якості. І дійсно, гаджети від брендів з Китаю часто стоять в 1,5 – 2 рази менше, ніж продукція інших відомих компаній, які вже давно існують на міжнародному ринку. Уже в кінці нинішнього року відбудеться анонс, а потім і старт продажів таких новинок, як Xiaomi Redmi 8 і Redmi Note 8. Вони обіцяють стати найкращими в світі смартфонами на ринку, і у цього звичайно ж є причина. Компанія-виробник придумала, як зробити такі новинки як можна більш привабливими в очах всіх покупців.

Для цього в ці телефони, які стануть частиною бюджетної цінової категорії, володіючи при цьому цінниками на рівні $ 110 – $ 200, встановлять не тільки корпус зі скла, але ще і вбудований в бічну кнопку управління живленням сканер відбитків пальців. За рахунок цього дані новинки виявляться максимально схожі на флагманські моделі за частиною зовнішнього вигляду, а за продуктивність в них буде відповідати восьміядерний процесор Qualcomm Snapdragon 600-й серії, але який саме поки що ніхто точно ще не знає. Серед інтерфейсів користувачів чекають USB Type-C і звичний всім 3,5 мм роз’єм, призначений для підключення навушників.

Як стало відомо, новинка в особі Xiaomi Redmi 8 зможе порадувати всіх покупців подвійний основною камерою з роздільною здатністю 48 Мп + 8 Мп, тоді як в моделі Redmi Note 8 всіх покупців чекає ще більш просунута фотокамера, а похвалитися вона зможе дозволом в цілих 48 Мп + 8 Мп + 13 Мп. Простіше кажучи, в «старшої» моделі з’явиться третій об’єктив, за рахунок якого користувачам стануть доступні нові можливості. Точно таку ж основну камеру зараз можна зустріти в моделі Mi 9 SE, яка ось уже як багато місяців доступна для покупки по всьому світу, в тому числі на міждонному ринку.

Саме на фотоможливості в смартфонах Xiaomi Redmi 8 і Redmi Note 8 виявиться зроблена основна ставка. Це гарантовано призведе в захват усіх покупців, адже тепер є всі підстави вважати, що дані мобільні пристрої будуть робити найкращі фотографії за якістю, якщо говорити про моделі з початкової цінової категорії. Вартість новинок не перевищить звання в $ 200, але лише в Китаї, тоді як в Українії та інших країнах світу коштувати вони будуть значно дорожче. Залишилося тільки дочекатися анонса, а потім і початку продажів.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.