Прихована настройка в Windows 10 збільшує в два рази швидкість роботи

Операційну систему Windows 10, існуючу на ринку з 2015 року, явно не можна назвати простою і зрозумілою, причому часто навіть досвідчені користувачі стикаються з якимись труднощами в її роботі, що заважають повноцінно використовувати комп’ютер, планшет, ноутбук або якийсь інший гаджет. Регулярно власники різної електроніки стикаються з неприємними неполадками. Це дуже неприємно, тому що на десяту «вінду» ніколи не можна покластися. Кожне оновлення для неї може привести до того, що щось перестане працювати, а це може порушити весь робочий процес, або ж зіпсувати вихідні, якщо раптом якась відеогра почне подвисать.

Виною всьому є те, що Microsoft не навчила свою фірмову платформу самостійно себе обслуговувати, що регулярно і призводить до виникнення різних неполадок, негативно позначаються на житті мільйонів людей, тому що таким доводиться витрачати сили і час на те, щоб з ними боротися. Втім, в операційній системі Windows 10 існує одна прихована настройка, яка, без перебільшення, збільшує в два рази швидкість роботи, тобто дуже сильно. Принцип її роботи досить простий – вона просто перевіряє цілісність всієї платформи і, якщо раптом будуть виявлені якісь відхилення від норми, вона сама видалить «зламані» файли і відновить оригінальні.

 

Для того, щоб скористатися прихованої від очей простих користувачів налаштуванням, потрібно запустити програму «Командний рядок», після чого ввести команду «sfc / scannow», слідом за чим підтвердити цю дію натисканням клавіші на клавіатурі. Процес діагностики системи, в залежності від продуктивності електронного пристрою, може зайняти від декількох хвилин до декількох годин, тому проводити таку процедуру краще всього тоді, коли комп’ютер не буде необхідний, нехай в процесі такої операції їм і можна продовжувати користуватися повною мірою, але з зниженою продуктивністю через виконання завдань у фоновому режимі.


За підсумками перевірки і відновлення ряду файлів опція сама сповістить про те, що було зроблено. Щоб змусити Windows 10 працювати швидше в два рази, якщо були якісь неполадки, потрібно просто перезавантажити комп’ютер, планшет, ноутбук або інший гаджет, слідом за чим вдасться відчути не тільки значний приріст за частиною швидкодії, але ще і збільшення загальної стабільності. На практиці це означає, що така почне працювати набагато стабільніше, рідше подвіс і забезпечуючи більш кращий користувальницький досвід. Іншими словами, суцільні плюси. Призначені для користувача дані при виконанні такої операції не постраждають.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.