Sony здивувала всіх користувачів консолі PlayStation 4 своїм рішенням

Попит на ігрові консолі поступово збільшується, однак існує зараз на ринку покоління приставок сильно гальмує. Ще б пак, адже воно застаріло вже майже на шість років, а це величезний термін для будь-якого електронного пристрою. У зв’язку з цим Sony проводить різні акції і розпродажі, спрямовані на те, щоб привертати увагу покупців по всьому світу до PlayStation 4, тобто до приставки нинішнього покоління. Розуміючи, що все це практично не допомагає, японська корпорація була змушена піти на крок, якого вона всіма доступними засобами і методами намагалася уникати, але зниження попиту змусило її змінити своє рішення з цього приводу.

Так, компанія Sony змусила всіх користувачів консолі PlayStation 4 кричати від захвату, бо вже через кілька днів у таких з’явиться можливість грати безкоштовно майже в будь-які сучасні ігри. Для цього японська корпорація уклала спеціальну угоду з ігровою студією Electronic Arts, за рахунок якого на приставці з’явиться підписка під назвою EA Access. Така зараз доступна на Xbox One і PC, тобто на двох конкуруючих платформах. Суть її зводиться до того, що всього за 50 гривень на місяць, а саме стільки українцям за неї доведеться платити, гравець отримує необмежений доступний до практично всім відеоігор компанії.

У число таких входять навіть «Star Wars: Battlefront II», «Need for Speed: Payback», «Battlefield 1» і «Dragon Age: Inquisition», і за гру в них нічого не доведеться доплачувати. Буде потрібно лише просто оформити підписку, щоб отримати можливість грати в безліч ігор Electronic Arts, створених для Sony PlayStation 4 за весь час її перебування на ринку. Список таких буде постійно розширюватися, поповнюючись новими найменуваннями. При цьому передплатити буде як на один місяць, так і відразу на рік, а в такому випадку за 12 місяців викласти доведеться всього 400 гривень, тобто мова йде про більш ніж двократної економії.

Підписка стане доступна вже 24 липня 2019 року, а отримати до неї доступний на два тижні виявиться можливість безкоштовно в рамках пробного доступу. Це відмінна можливість пограти в будь-які відеоігри EA на Sony PlayStation 4 без необхідності платити за це грошові кошти. Цілком собі очевидно, що японська корпорація не просто так раніше уникала появи такої підписки, адже вона є вкрай вигідною, дозволяючи грати в безліч відеоігор майже за копійки. Це може негативно позначитися на прибутку всієї корпорації, однак вона готова на таку жертву заради підтримки попиту на PS4 щонайменше до кінця 2020 року.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.