Xiaomi Mi 9 переміг Samsung Galaxy S10 і інші смартфони за рівнем прийому сигналу мережі

Як правило, коли хтось порівнює смартфони, в розрахунок береться продуктивність, якість фотографій або час автономної роботи, проте творці тестового додатка Master Lu вирішили опублікувати зовсім інший рейтинг, який складається з топ-10 смартфонів з найкращим рівнем прийому сигналу мережі оператора . Чим такий вище, що очевидно, тим краще виявиться якість голосового зв’язку, вище швидкість мобільного інтернету, а в місцях поганого покриття можна буде залишатися на зв’язку довше, ніж будучи власником будь-яких інших пристроїв. Як виявилося, в цьому плані найкращим є флагман Xiaomi Mi 9, який «переміг» всіх своїх конкурентів.

Даний смартфон ловить сигнал краще, ніж будь-який інший смартфон на ринку з усіх існуючих. Це говорить про те, що в нього не тільки встановлений хороший модем, але ще і використовується потужна антена. Крім того, дана модель має вдалу конструкцію, за рахунок якої радіохвилі не ушкоджуються при проходженні через корпус. На другому місці за рівнем прийому сигналу знаходиться ZTE Axon 10 Pro, показник якого гірше на 3%. Трійку лідерів замикає Lenovo Z6 Pro, який показує майже аналогічний результат. Потім, але вже з відчутно великим відривом, йде Samsung Galaxy Note 9, а на п’ятій сходинці опинився Oppo Reno 10 Zoom.

Потім йдуть інші моделі мобільних пристрій з Китаю, тоді як Samsung Galaxy S10 з приставкою «Плюс» виявився лише на сьомому місці. Його порівнювати набраний їм результат з лідером, тобто з Xiaomi Mi 9, то виходить, що продукт китайської корпорації ловить сигнал приблизно на 13% краще свого конкурента з Південної Кореї. На дев’ятій позиції опинився Redmi Note 7 від Xiaomi, що став єдиним телефоном бюджетного рівня, який потрапив в цей список. Співробітники тестового програми не уточнюють, які саме моделі тестувалися, але таких було, за їхніми словами, «кілька сотень».


Для того, щоб смартфон ловив сигнал максимально добре, він повинен мати хороший модем з підтримкою всіх частот, потужну антену і вдалу конструкцію корпусу. Крім того, його творці повинні випустити якісне програмне забезпечення, тому що таке також впливає на якість прийому сигналу. Всім тим, хто хоче завжди і скрізь залишатися на зв’язку, рекомендують купувати флагман Xiaomi M 9, який є кращим на ринку за цим показником, і це при тому, що той же самий Samsung Galaxy S10 варто в два рази більше, тобто продукт південнокорейської корпорації явно не виправдовує свою вартість.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.