Huawei готова випустити «вбивцю» Android для смартфонів

Компанія Huawei ніколи не соромилася робити гучні заяви про те, що вона з себе представляє, а також будь-які її продукції. Ще на початку нинішнього року співробітники цієї китайської корпорації говорили всьому світу про те, що їх нова ОС краще Android у всіх відносинах, тобто вона швидше, простіше і стабільніше. Сьогодні, 9 липня 2019 року, стало відомо про те, що вже незабаром переконатися у всьому цьому зможуть всі бажаючі, так як відбудеться повноцінна презентація нової операційної системи. Вона спочатку вийде тільки для декількох мобільних пристроїв бренду, але потім її повинні випустити і для всіх інших.

Так, зокрема, операційна система HongMeng OS, а саме так вона називатиметься на території Китаю, виявиться представлена ​​вже через один місяць – 9 серпня 2019 року. Для її анонса компанія-виробник проведе спеціальний захід, яке буде називатися HDC. В його рамках розробникам розкажуть про те, як створювати додатки під нову платформу, попередньо представивши її публіці. Вона, як очікується, стане «вбивцею» Android, будучи заснованою на ядрі Linux. Користувачів чекає знайомий і вже звичний всім інтерфейс, що гарантовано позитивно позначиться на популярності всієї платформи.

Першим мобільним пристроєм, який прямо «з коробки» буде працювати на HongMeng OS, виявиться флагман Huawei Mate 30. Йому приписують безліч різних нововведень, в тому числі четверну основну камеру. З моменту виходу на ринок даного смартфона всі телефони китайської корпорації будуть працювати вже не на Android від Google, а на фірмовій операційній системі компанії. Потім доступ до такої можуть отримати інші компанії на території Китаю, що стане історично важливою подією, тому що в світі з’явиться нова платформа для смартфонів і планшетів.

Головне розуміти і враховувати, що нова операційна система відразу після свого релізу не буде ідеальною. Буде потрібно щонайменше два роки для того, щоб вона могла стати гідною заміною для Android і iOS, хоча все, звичайно, залежить від старань розробників Huawei. Не виключено, що такі зуміли зробити свою фірмову ОС просто ідеальною в усіх відношеннях, тому вже відразу після виходу на ринок вона виявиться в усіх відношеннях краще платформ американських конкурентів. Не виключено, що розробникам навіть дозволять встановлювати нову платформу на сторонні електронні пристрої, тому що це може позитивно позначитися на її популярності.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.