Нова Windows 10 встановила рекорд по швидкості роботи

Найбільш відомою операційною системою в світі зараз є Windows 10, яка була випущена ще в 2015 року, коли всі користувачі отримали доступ до її фінальної стабільної версії. З тих самих пір для десятої «вінди» встигли випустити цілих шість великих оновлень, а сьоме вже зовсім поруч. Сьогодні, 7 липня 2019 року, стало відомо про те, що дана платформа вже незабаром встановить рекорд по швидкості роботи, тому що оновлення 19H2 виявиться повністю присвячено підвищенню загальної продуктивності всієї ОС. За рахунок цього підвищиться швидкодія, а стабільність в рази зросте.

Компанія Microsoft нарешті визнала, що за останні роки вона перетворила Windows 10 в щось жахливе в усіх відношеннях, так як в даний час дана операційна система сильно глючить, а особливо помітно це стає після установки великих оновлень, які в тій чи іншій ступеня ушкоджують різні файли, в зв’язку з чим користувачі регулярно стикаються з якимись неполадками. Саме тому в сьомому великому оновленні для десятої «вінди», яке вийде з номером збірки 19H2, американська корпорація вирішила зробити ставку на вирішення всіх цих проблем.

Такі виникли звичайно ж через розробників, які створюють недостатньо якісне ПЗ, створюючи лише загальну видимість того, що з плином часу вся операційна система стає краще, однак на ділі нічого такого, звичайно, не відбувається. У збірці 19H2, за словами Microsoft, основна увага була вирішено приділити підвищенню продуктивності, зниження числа фонових процесів і вирішення проблем, через які спостерігаються великі неполадки зі стабільністю. При цьому наголошується, що нова збірка даної ОС встановить рекорд по швидкості роботи серед всіх інших, випущених до цього самого моменту.

Очікується, що оновлення 19H2 вийде вже восени нинішнього року, тобто чекати цієї події дуже довго не доведеться, а це гарантовано сильно порадує всіх користувачів, адже багатьом вже набридло постійно стикатися з різними проблемами в Windows 10, що виникають іноді з будь-якого дріб’язкового приводу. Залишається вірити, що нова збірка десятої «вінди» дійсно виявиться краще будь-яких інших, які випустила Microsoft, тому що це остання надія власників комп’ютерів, планшетів і ноутбуків на те, що користуватися всіма цими електронними пристроями нарешті стане можливим без будь-яких складнощів .

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.