Google Pixel 4 може отримати 16-мегапіксельний телефотосенсор

У коді програми «Google Камера» версії 6.3 виявлено згадку нових підтримуваних датчиків камери. Серед них – телефото і фронтальний інфрачервоний сенсор.

У списку оголошення змінних перераховані вже присутні в Google Pixel 3 сенсори: фронтальний, фронтальний ширококутний і основний. Крім них є нові з ідентифікаторами FRONT_IR і REAR_TELEPHOTO .

Так як в коді також виявлені згадки Google Pixel 4, передбачається, що основні зміни для підтримки нового флагмана вже зроблені, тому, нові види датчиків можуть ставитися до нього.

Видання 9to5Google виявило можливе розширення телефотосенсора: фінальні знімки можуть мати розміри 4656 × 3496, 4656 × 3492 або 2328 × 1748 пікселів, тобто до 16 Мп.

Що стосується датчика FRONT_IR , то за ним може ховатися обладнання для розпізнавання лиця в Google Pixel 4. Відповідна функція також виявлена в попередніх версіях Android Q і підтверджується інсайдерами.

У «Google Камері» 6.3 змінений порядок основного меню та виявлені інші функції, які поки не активуються для всіх користувачів.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.