Sony WF-1000XM3: покращена якість звуку і технологія шумопоглинання

Компанія Sony представила бездротові навушники WF-1000XM3 з технологією шумозаглушення і процесором QN1e, який генерує інвертовану звукову хвилю і нейтралізує зовнішній шум. 

За словами виробника, новий чіпсет гарнітури споживає менше енергії. Є обробка аудіосигналу 24 біт і DAC з підсилювачем. Система Digital Sound Enhancement Engine HX покращує якість звуку зі стислих форматів, включаючи MP3. 

Низький рівень енергоспоживання процесора QN1e підвищує час автономної роботи і прослуховування музики: навушники WF-1000XM3 працюють до 24 годин зі включеним шумопоглинанням – одна підзарядка від чохла продовжує автономність до 6 годин роботи.

Режим Quick Attention дозволяє користувачеві спілкуватися, не знімаючи пристрій. Можна доторкнутися до сенсорної панелі на лівому навушнику, щоб знизити гучність і почути навколишні звуки. Крім цього, функція Wearing Detection зупиняє відтворення при знятті одного навушника, і включає відтворення, коли його одягають назад.

Гарнітура підтримує голосового асистента Google і сумісна з фірмовим додатком Sony Headphones Connect, в якому можна налаштувати звук, шумозаглушення, жести для сенсорного управління та інші функції. 

У комплекті йде набір з 7 різних амбушур. Заявлена ціна в Європі –  250 євро.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.