Смартфон Xiaomi Mi Mix 4 здивуває фанів низькою ціною

Уже в другій половині нинішнього року, тобто в найближчі кілька місяців, відбудеться презентація флагманського смартфона Xiaomi Mi Mix 4, який потім, через кілька днів або тижнів, надійде в продаж. Цей апарат стане самим просунутим на ринку з усіх, випущених на ринок китайською корпорацією. Сьогодні, 5 липня 2019 року, в мережу потрапили цінні відомості про те, чим всіх мобільний пристрій топового рівня зможе порадувати. Відомостями поділився інсайдер Xiaomishka, який раніше вже неодноразово повідомляв достовірні відомості про майбутніх телефонах китайської корпорації. Нові подробиці проливають світло на те, чому всіх порадує новинка.

Як і слід було очікувати, в Xiaomi Mi Mix 4 виробник вирішив зробити ставку не тільки на дуже високу продуктивність і гарний зовнішній вигляд, але ще і на можливості по частині фотокамери. Спеціально для цього в це мобільний пристрій встановлять четверну основну камеру з роздільною здатністю 64 Мп, а оптику буде поставляти Sony. У зв’язку з цим новинка, швидше за все, увійде в топ-3 найкращих в світі смартфона за якістю фотографій і записуються відео. В іншому, цього мобільного пристрою приписують восьміядерний процесор Qualcomm Snapdragon 855 з тактовою частотою 2,84 ГГц, який доповнений графікою Adreno 640 і модемом X50 з підтримкою мереж 5G.

Так, однією з особливостей Xiaomi Mi Mix 4 стане підтримка мереж п’ятого покоління на швидкості до 3 Гбіт / с, а це гарантовано порадує жителів багатьох країн світу, де вже є 5G. Стверджується, що базова модель даного флагмана отримає 8 ГБ оперативної і 128 ГБ постійної пам’яті, а обійдеться вона в 3599 юанів (520 доларів), тоді як за конфігурацію з 10 ГБ ОЗУ і 256 ГБ ПЗУ викласти доведеться 3999 юанів (: 540 доларів) . За даними джерела, презентація цього смартфона топового рівня відбудеться вже у вересні, тобто досить скоро. Прямо «з коробки» на телефон виявиться встановлена ​​операційна система Android 10.0 Q у вигляді прошивки MIUI 11.

Видання Tehnofan.com.ua переконане в тому, що даний флагман отримає найновіші і сучасні інтерфейси в галузі зв’язку, в число яких входять Wi-Fi 802.11ax, Bluetooth 5.0, Dual GPS, A-GPS, GLONASS, NFC і ряд інших, які гарантовано порадують всіх покупців Xiaomi Mi Mix 4. Не можна не помітити, що спочатку це мобільний пристрій топового рівня вийде тільки в Китаї, але потім, через якийсь час, воно виявиться доступно для покупки в Україні, Європі та інших регіонах світу. Головне враховувати, що вартість цієї моделі на міжнародному ринку виявиться вище на 20 – 40%, як це завжди буває з продукцією Xiaomi.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.