Apple випустить складаний iPad з підтримкою 5G в 2020 році

Apple планує представити складний iPad в 2020 році. Він буде підтримувати 5G-мережі та мати дисплей приблизно того ж розміру, що і одна з моделей MacBook, повідомляє видання Economic Daily News з посиланням на доповідь британської компанії IHS Markit.

Складаний iPad створюється для того, щоб конкурувати з прийдешным планшетом Surface з двома екранами, який розробляє Microsoft. Невідомо, чи буде iPad з гнучким дисплеєм являти собою вигин на одному екрані, як у  Samsung Galaxy Fold і Huawei Mate X, або отримає форм-фактор ноутбука з двома екранами – аналогічний дизайн можна знайти в нещодавно представленому  ZenBook Pro Duo.

За словами аналітика з IHS Markit, складаний iPad також підтримує мережі п’ятого покоління і оснащений одним з процесорів Apple серії A. Нагадаємо, що виробництво чіпсета  Apple A13 вже почалося.

Крім цього, розмір екрану такого iPad буде аналогічний розміром MacBook, але якого саме пристрою, не повідомляється. Максимальний розмір однієї з моделей iPad Pro  досягає 12,9 дюйма.

Очікується, що Apple представить iPhone з підтримкою 5G в 2020 році. Смартфон буде працювати з модемом Intel 8161, побудованим на 10-нм техпроцесі.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.