Windows 10 навчилася отримувати повідомлення зі смартфонів

Microsoft анонсувала збірку Windows 10 Insider Preview Build 18932, в якій переробила центр повідомлень і представила більше налаштувань, пов’язаних з оповіщенням.

Одна з них – нова можливість синхронізації зі смартфоном через додаток «Ваш телефон». Функція дозволить отримувати і управляти будь-якими повідомленнями з Android-пристроїв на ПК. Швидкі відповіді, однак, поки не підтримуються.

Щоб активувати цю функцію, потрібно мати квітневе оновлення Windows 10 або більш пізнє. Додаток «Ваш телефон» також має бути версії 1.19052.657.0. Функція повідомлень все ще розгортається, тому, може з’явитися не відразу. Установка програми здійснюється через Microsoft Store.

Крім цього, користувачі Insider Preview Build 18932 можуть відключати повідомлення від будь-якої програми прямо під час його превью. Поруч з іконкою переходу до повідомлення з’явиться значок налаштувань, де можна вибрати потрібну опцію.

Якщо користувач випадково видалив оповіщення і забув, від якого додатка воно прийшло, то тепер знайти його не так важко: в настройках є нова сортування списку програм, які останніми відправляли повідомлення.

Оновлення Insider Preview Build 18932 включає в себе загальні зміни, поліпшення і виправлення помилок. Встановити його можуть всі користувачі, які беруть участь в програмі попередньої оцінки Windows.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.