Флагман Xiaomi Mi 10 приємно здивує фанів ціною і можливостями

У компанії Xiaomi величезна армія шанувальників її фірмової продукції, які мають найрізноманітніші гаджети під її фірмовим брендом, починаючи від смартфонів і закінчуючи портативними акумуляторами. Щорічно даному виробнику електроніки вдається створювати все більш просунуті в усіх відношеннях гаджети, а 2020 рік не стане винятком з правил. Чим далі в майбутнє, тим якісні, могутніше і красивіше виявляються телефони від китайських брендів. Така довгоочікувана багатьма новинки, як Xiaomi Mi 10, гарантовано змусить всіх покупців кричати від захвату, так як вона запропонує таке технічне оснащення і особливості, якими все залишаться більш ніж задоволені.

Телефон під такою назвою виявиться флагманом, тому і цінник у нього виявиться далеко не бюджетним, але такий все одно виявиться одним з найнижчих серед продукції конкурентів. Так, зокрема, за Xiaomi Mi 10 проситимуть приблизно $ 500, тобто його покупка обійдеться десь в 13 400 гривень, але звичайно ж в Китаї і в базовій модифікації, тоді як інші коштувати будуть однозначно більше. Як вдалося з’ясувати, цей апарат вийде на ринок вже в лютому-березні 2020 року, а оснащений він виявиться 6,2-дюймовим Dynamic AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю 2340 на 1080 пікселів (FHD +), причому в дисплей виявиться вбудований сканер відбитків пальців.

В іншому, крім усього іншого, цей телефон зможе порадувати всіх покупців восьмиядерна процесором Qualcomm Snapdragon 865 з тактовою частотою 3,1 ГГц, графікою Adreno 730, модемом Snapdragon X70 з підтримкою мереж 5G на швидкості до 5 Гбіт / с, а також 8/12 ГБ оперативної і 256/512 ГБ постійної пам’яті. Слота для карт пам’яті в Xiaomi Mi 10 не буде, але це цілком нормальне явище, тому що компанія не додавала його і в інші свої телефони топового рівня. Однією з особливостей новинки стане четверная основна камера з роздільною здатністю 64 Мп, але більш точних даних щодо цього поки що немає.

Фронтальна фотокамера виявиться подвійний, а під неї зроблять невеликий отвір в екрані. Ще однією особливістю Xiaomi Mi 10 стане захист від води і пилу за стандартом IP68, яка нарешті з’явиться в продукції даного виробника. За рахунок цього телефон стане можливим занурювати під воду на глибину до 2 метрів тривалістю не більше однієї години. Серед інтерфейсів всіх покупців чекають Wi-Fi 802.11ax, Bluetooth 5.1, A-GPS, Dual GPS, GLONASS, 5G, 4G VoLTE і звичайно ж NFC, який дозволить використовувати мобільний пристрій для оплати товарів і послуг через платіжну систему Google Pay або будь то її аналог. При низькій вартості на тлі інших флагманів, Xiaomi Mi 10 абсолютно точно порадує всіх покупців.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.