MIUI 11 вже поруч: список смартфонів Xiaomi, для яких вийде нова прошивка

Офіційна презентація прошивки MIUI 11 повинна була відбутися в кінці травня, але нічого такого не сталося навіть в червні. У зв’язку з цим деякі користувачі почали панікувати, але не так давно глава Xiaomi Лей Цзюнь роз’яснив ситуацію. Він повідомив про те, що розробникам потрібно більше часу на те, щоб випустити по-справжньому якісне програмне забезпечення. При цьому було відзначено, що масштабного тестування нової операційної системи не буде, а значить вона вийде буквально через кілька тижнів або пару місяців після презентації. Сьогодні, 3 червня 2019 року, був опублікований список смартфонів, для яких вийде нове ПЗ.

Як і слід було очікувати, китайська корпорація Xiaomi зробить доступною нову прошивку практично на всіх моделях смартфонів, починаючи від бюджетників і закінчуючи флагманами. Видання Tehnofan.com.ua впевнене в тому, що презентація MIUI 11 відбудеться в другій половині липня, тобто нинішнього місяця. Нова операційна система принесе з собою абсолютно новий зовнішній вигляд і інтерфейс, абсолютно нові іконки стандартних додатків, а також перероблений зовнішній вигляд встановлених програм. Все це повинно позитивно позначитися на призначеному для користувача досвід, тим більше що екран блокування стане набагато більш функціональним, ніж зараз.

Також достовірно відомо про появу в прошивці MIUI 11 нативной темної теми оформлення, за рахунок якої всі власники смартфонів Xiaomi і Redmi зможуть без будь-яких складнощів використовувати темні тони в усьому ПО, включаючи загальний інтерфейс. На телефонах з OLED-екраном це може також забезпечити приріст часу автономної роботи на цілих 50%, тобто дуже сильний. Нову операційну систему не отримають в основному такі моделі, які побудовані на базі процесора MediaTek, тоді як моделі на базі фірмового чіпсета Xiaomi або таких від Qualcomm оновлять.

Повідомляється, що MIUI 11 вийде для моделей Mi 9, Mi 9 SE, Mi 9 EE, Mi 9T, Mi 9T Pro, Mi Mix 3. Mi Mix 3 (5G), Mi 8, Mi 8 Pro, Mi 8 EE, Mi 8 SE, Mi 8 Lite, Mi Mix, Mi Mix 2, Mi Mix 2S, Mi 6, Mi 6X, Mi Note 2, Mi Note 3, Mi 5s, Mi 5s Plus, Mi 5с, Mi 5X, Mi Max, Mi Max 2 , Mi Max 3, CC9, CC9e і Mi Play. Крім того, новітнє програмне забезпечення виявиться доступно на Redmi 3S, Redmi 3X, Redmi 4, Redmi 4A, Redmi 4X, Redmi 5, Redmi 5A, Redmi 5 Plus, Redmi 6, Redmi 6A, Redmi 6 Pro, Redmi 7, Redmi 7 Pro , Redmi 7A, Redmi Note 4, Redmi Note 4X, Redmi Note 5, Redmi Note 5A, Redmi Pro, Redmi S2, Redmi Note 7, Redmi Note 7, Redmi K20, Redmi K20 Pro і будь-яких інших моделях, які вийдуть на ринок в нинішньому році.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.