Нова ігрова приставка може знищити Sony PlayStation 5

Електроніка з кожним днем ​​стає все більш просунутою в усіх відношеннях, що дозволяє виробникам створювати все більш потужні електронні пристрої. З моменту виходу на ринок нинішнього покоління ігрових приставок пройшло вже більше ніж п’ять років, а за цей термін воно дуже сильно застаріло. Втім, це чудово розуміють і їх компанії-виробники, які вже щосили займаються створенням нових моделей, які повинні вийти на ринок в найближчі півтора року. Однією з таких новинок виявиться Sony PlayStation 5, але з її випуском на ринок зволікають.

Вже зараз розробники по всьому світу скаржаться на те, що продуктивності PS4 їм недостатньо для того, щоб реалізувати всі свої задуми та ідеї. Саме тому всі мріють про те, щоб в продаж скоріше надійшло нове покоління консолей, але нічого такого в найближчий рік точно не трапиться. Аби не допустити більше чекати появи в продажу такої новинки, як Sony PlayStation 5, компанія Slightly Mad Studios вирішила створити свою власну ігрову приставку, назвавши її Mad Box. Ця компанія відома на весь світ в якості ігрової студії, яка відповідає за відеоігри з серії Project Cars, а такі користуються великою популярністю по всьому світу.

Про розробку ігрової приставки Mad Box повідомив сам глава ігровий студії Slightly Mad Studios Ян Белл, опублікувавши в соціальній мережі Twitter навіть зображення майбутньої новинки, що проливають світло на її технічне оснащення і зовнішній вигляд. За його словами, новинка виявиться краще Sony PlayStation 5 у всіх відносинах, в тому числі по частині продуктивності. Якщо PS5 виявиться розрахована на всі категорії покупців, то новинка під фірмовим брендом зможе задовольнити запити професійних геймерів, так як вона отримає масу особливостей, включаючи улюблену багатьма RGB-підсвічування.

Корпус Mad Box виявиться виконаний зі спеціального сплаву металу, що володіє високим запасом міцності і хорошими характеристиками проведення тепла. Крім того, спеціально для даної консолі була розроблена унікальна система охолодження, яка виявиться ефективнішим Sony PlayStation 5, а значить ігрова приставка буде менше нагріватися і, як наслідок, видавати менше шуму при роботі. Очікується, що офіційна презентація такої новинки відбудеться вже в найближчі кілька місяців, а її продажі цілком можуть початися в першій половині 2020 року, але точних даних щодо цього поки що немає.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.