Microsoft представила ролик з Windows 1.0

Американська компанія Microsoft у своєму Twitter розмістила відео, де представила «абсолютно нову» Windows 1.0 і пообіцяла поділитися подробицями «зовсім скоро».

У ролику показані всі логотипи Windows, які використовувалися протягом багатьох років. Останнім з них став значок Windows 1.0 – зараз його можна побачити практично в усіх соціальних мережах корпорації. Крім того, в офіційному акаунті Instagram були видалені всі записи, крім анонсу Windows 1.0.

Microsoft ще не дала ніяких пояснень, що це таке. Імовірно, компанія планує опублікувати операційну систему з відкритим вихідним кодом, як це вже було зроблено для MS-DOS і «Калькулятора». Інше припущення полягає в тому, що тизер Windows 1.0 може бути пов’язаний з дебютом третього сезону серіалу «Дуже дивні справи», який відбудеться 4 липня.

Перший графічний користувальницький інтерфейс компанії був випущений 20 листопада 1985 року – в тому ж році відбувається дія третього сезону оригінального шоу Netflix. До реклами «Дуже дивних справ» вже приєдналися відомі бренди H & M, Nike і Schwinn, що випустили обмежені версії черевиків, велосипедів і футболок з тематикою серіалу. 

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.