Xiaomi Mi A3 – один із найкращих в світі смартфонів на «голому» Android

Попит на будь-які товари завжди породжує пропозицію, а ринок мобільних пристроїв не є винятком з правил. Далеко не всім подобаються такі смартфони, які працюють на базі будь-якої прошивки від виробника, тому що деяким людям до душі чистий оригінальний Android. Саме тому Google ще багато років тому запустила програму Android One, в рамках якої будь-які сторонні компанії можуть випускати свої телефони на базі «голої» платформи. Вже незабаром у продаж надійде нова дійова особа цієї лінійки, а стане таким Xiaomi Mi A3.

За співвідношенням ціни і якості цей апарат обіцяє стати найкращим у світі, а запропонує він цілу масу різних особливостей, починаючи від потужного технічного оснащення і закінчуючи стильним сучасним дизайном. Як вдалося з’ясувати сьогодні, 30 червня 2019 року, мобільний пристрій під назвою Xiaomi Mi A3 стане копією моделі Mi CC9, яка вдає із себе молодіжний телефон середнього рівня. Таке мобільний пристрій буде працювати на базі фірмової прошивки MIUI, але купити його стане можливим тільки в Китаї і Індії, тоді як на міжнародний ринок вийде його версія з лінійки Android One.

Технічне оснащення таких мобільних пристроїв виявиться повністю ідентичним, завдяки чому їх продуктивність виявиться на одному рівні. Різниця виявиться лише в програмному забезпеченні, назві моделі і написи на корпусі. Смартфон Xiaomi Mi CC9, за наявними зараз даними, отримає потрійну основну камеру, причому вона зможе виступати і в ролі фронтальної, отримавши подвійну потужний спалах. За рахунок цього всі користувачі такого телефону зможуть робити просто приголомшливі в усіх відношеннях Селфі, а значить і в Xiaomi Mi A3 буде точно така ж можливість.

При ціннику на рівні $ 250, смартфон абсолютно точно стане хітом, так як покупці отримають потужне технічне оснащення, передову фотокамеру, «голий» Android, а також стильний зовнішній вигляд і підтримку сучасної технології швидкої зарядки. Всі ці можливості будуть в Xiaomi Mi A3, а його презентація відбудеться вже в липні-серпні нинішнього року, услід за чим почнуться продажі в Україні, Європі та інших країнах світу. За співвідношенням ціни і якості даний смартфон стане кращим в рамках своєї категорії, запропонувавши масу можливостей при доступній вартості.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.