Microsoft зробила безкоштовними програми в Windows 10, якими користуються мільйони людей

Чим далі в майбутнє, тим більшу потребу в програмному забезпеченні відчуває все людство. В даний час неможливо користуватися жодним комп’ютером, ноутбуком або ж планшетів без встановленої на нього операційної системи, а найпопулярнішою і відомою серед таких є Windows 10, яка вийшла на ринок ще влітку 2015 року. З тих самих пір пройшло вже кілька років, але це ПО так і не знайшло тієї популярності, на яку сподівалося керівництво Microsoft. На тлі всього цього на кінець життєвого циклу цієї платформи було вирішено підвищити її популярність.

Не можна не помітити, що ліцензійна версія операційної системи Windows 10 обходиться в $ 200, скільки просять за звичайну версію Home, призначену для базового домашнього використання. За такі гроші це програмне забезпечення повинно бути просто ідеальним, однак на ділі цього не відбувається. Замість того, щоб вирішувати проблеми, з якими щодня стикаються сотні тисяч людей, американська корпорація Microsoft вважає за краще робити лише те, що вона вважає за потрібне. Розуміючи, що така бізнес-стратегія виявилася провальною, було вирішено піти іншим шляхом.

Компанія Microsoft шляхом впровадження нововведення змусила всіх користувачів Windows 10 кричати від захвату, а для цього найпопулярніше і потрібну програму для використання комп’ютера і планшета стало формально безкоштовним. Якщо раніше для використання офісного пакету Office 2019 за нього потрібно платити $ 130, тобто близько 3800 гривень, то тепер користуватися ним можна безкоштовно. Всі бажаючі відтепер мають можливість використовувати програми Word, PowerPoint, Excel, OneNote, Outlook і ряд інших, які призначені для роботи з документами.

Користувачам надають можливість використовувати урізані версії всіх цих додатків безкоштовно, а можна з їх допомогою створювати, редагувати і переглядати документи, а також таблиці, презентації, електронну пошту та інші типи даних. Раніше Microsoft змушувала всіх в обов’язковому порядку оплачувати використання офісного пакету Office 2019, але з плином часу, на щастя, ситуація в корені змінилася в кращу сторону. Безкоштовний набір такого ПО називається просто Office, а завантажити його можуть виключно користувачі операційної системи Windows 10, відвідавши магазин Microsoft Store.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.