Перші «живі» фотографії флагмана Samsung Galaxy Note 10+

Поки південнокорейська компанія Samsung не поспішає з анонсом заходу, на якому покаже нову флагманську лінійку Galaxy Note 10, в мережі щотижня з’являється все більше новин про смартфони серії. Користувач TechTalk опублікував у Twitter фотографії, на яких помічена Pro-версія Galaxy Note 10.

Судячи зі знімкаів завантажувального екрану, смартфон отримає назву Galaxy Note 10+. Рамки навколо пристрою тонкі, а краї вигнуті – такий же дизайн можна знайти у виробників чохлів. Угорі, прямо посередині, знаходиться отвір для фронтальної камери. 

Якщо вірити попереднім витокам, дактилоскопічний сенсор поміщається у дисплеї, як в Galaxy S10 +. Третє фото розмито, але на ньому видна задня частина смартфона: потрійні задні камери розташовані вертикально, а поруч з ними – світлодіодний спалах. 

Швидше за все, Galaxy Note 10+ буде поставлятися з дисплеєм Super AMOLED Infinity-O, а також процесором Exynos 9825 або Snapdragon 855 в залежності від тих ринків, де смартфон вийде в продаж. Новинка працює на операційній системі Android Pie з оболонкою One UI «з коробки» і буде оновлена до Android Q пізніше.

До цього видання CNET повідомляло, що Samsung представить серію Galaxy Note 10 в нью-йоркському «Барклайс-Центрі» 7 серпня. Офіційно представництво компанії ще не оголошувало про дату презентації.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.