Flappy Bird отримала свою «королівську битву» для Android, iOS і браузерів

Незалежні розробники Орта Теро (Orta Therox), Ем Лейзер-Уолкер (Em Lazer-Walker) і Зак Кейдж (Zach Cage) випустили браузерну «королівську битву» Flappy Bird. Проект називається Flappy Royale і в геймплейному стилі нагадує оригінальний тайтл, проте, в ньому до гравця приєднуються ще 100 учасників в реальному часі.

Перед початком гри свою птицю можна одягнути з доступні речі в меню кастомізації – в основному пропонуються різні види головного убору. Після цього користувача автоматично перемістить в лобі, де набирається 100 учасників.

Судячи з усього, творці надихалися популярною «королівської битвою» Fortnite, так як на старті рівня птиця зістрибує з падаючого автобуса. Переможцем вважається той, хто довше протримається, не зачепивши ні одну з перешкод.

У грі є режим Daily Trial, в якому гравцеві дається 10 спроб, щоб встановити найвищий рекорд протягом дня і обійти інших користувачів в рейтинговій таблиці. Тут користувач вже грає один, як в класичному Flappy Bird.

Flappy Royale доступна також для iOS і Android у вигляді відкритої бета-версії, а повний запуск запланований на липень 2019 року. Щоб стати учасником бета-тесту на Android, необхідно подати заявку на спеціальній сторінці, а для iOS – встановити TestFlight і приєднатися до програми.

Нещодавно вийшов схожий браузерні проект Mario Royale, де гравці повинні були пройти всі класичні рівні оригінальної гри Super Mario Bros. Через тиждень після його релізу, Nintendo зажадала видалити гру – розробник спробував  перевипустити гру з іншими Ассет, але японська компанія все ж заблокувала сайт проекту.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.