Lenovo представила свій перший смартфон з підтримкою 5G

Одним із відвідувачів виставки MWC 2019 Шанхаї стала компанія Lenovo, яка вирішила представити своє бачення пристроїв, що підтримують мережі п’ятого покоління. Крім анонсованого навесні цього року першого у світі ноутбука з модемом 5G, виробник показав новий смартфон Z6 Pro 5G Explorer Edition.

Новинка працює на процесорі Snapdragon 855 і оснащена модемом Snapdragon X50. Пристрій має 6,39-дюймовий AMOLED-дисплей з каплевидним вирізом і батареєю ємністю 4000 мАг, як і стандартна модель Z6 Pro

Характеристики смартфона не змінилися – він відрізняється тільки наявністю «заліза», необхідного для підтримки зв’язків 5G. Поруч з тиловими камерами на задній панелі пристрою є логотип 5G.

Раніше рекламні зображення показували, що гаджет має прозору задню панель, під якою видніються компоненти пристрою. Однак, на знімках, опублікованих в соціальну мережу Weibo, видно лише градієнтну заливку. 

На даний момент немає інформації про те, коли Lenovo Z6 Pro 5G Explorer Edition надійде в продаж і скільки буде коштувати.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.