Новий ШІ-додаток «роздягає» людей на фотографії

Додаток DeepNude використовує можливості нейромереж, щоб «видалити» одяг з людей на фотографіях. Підсумковий результат – фото оголеної жінки. З чоловіками сервіс працює некоректно, Домальовуючи їм жіночі статеві органи.

DeepNude доступний у вигляді програми для Windows і Linux (на момент написання новини сайт не працює через перевантаження). Безкоштовна версія не дозволяє завантажити результат роботи, а також частково закриває його водяним знаком. Ці обмеження обходяться покупкою платного профілю за 99,90 доларів.

Розробник рекомендує в якості вихідних фото використовувати знімки дівчат в купальниках, які стоять обличчям до камери. Велика частина результатів при дотриманні умов вдається цілком реалістичною, в деяких випадках DeepNude навіть робить фігуру дівчини стрункішою.

Час роботи алгоритму – від 30 секунд до декількох хвилин в залежності від завантаженості. На відміну від DeepFake, технології, яка замінює на відео особу однієї людини на іншу, DeepNude не потрібно тренувати вручну: нейромережа уже навчена на 10 тисячах фотографій оголених жінок.

Творець DeepNude розповів Vice, що надихався старими рекламними оголошеннями з коміксів про «рентгенівські окуляри», які дозволять бачити крізь одяг людей.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.