Vivo показала окуляри доповненої реальності з вбудованим голосовим помічником

Китайська компанія Vivo анонсувала свої перші AR-окуляри на виставці MWC 2019 Шанхаї. Прототип називається Vivo AR Glass і являє собою гарнітуру з двома прозорими дисплеями і 6DoF трекингом (з підтримкою шести ступенів свободи). 

У пристрої є власний голосовий помічник виробника Jovi, однак, для його роботи необхідна зв’язка з будь-яким смартфоном через роз’єм USB-C для підключення до інтернету. Під час виставки представники Vivo продемонстрували роботу AR-окулярів з новою версією ігрового смартфона iQOO, що підтримує мережі 5G.

За словами Vivo, у AR Glass зараз є п’ять варіантів використання: для ігор з доповненою реальністю, офісної роботи, «5G-кінотеатру», а також розпізнавання осіб і об’єктів. Так, під час гри на AR-окулярах смартфон стає джойстиком, а при використанні офісних додатків виступає в якості клавіатури.

Два екрани в пристрої мають роздільну здатність 1280 × 720 пікселів. Окуляри оснащені датчиками, які відстежують переміщення по шести осях, трьома камерами, двома датчиками глибини і датчиком RGB. Для управління окулярами користувачі можуть використовувати як смартфон, так і очі.

На даний момент немає інформації про ціни і дату появи Vivo AR Glass, але 5G-версія смартфона iQOO з’явиться в третьому кварталі цього року, що може натякати також і на вихід окулярів у кінці 2019 року. Vivo також нагадує про нову стратегію бренду, в рамках якої компанія буде пропонувати разом з AR-окулярами такі продукти, як розумний годинник, і бездротові навушники.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.