Головна особливість Samsung Galaxy S11 здивує багатьох фанатів

Мобільні пристрої з кожним днем ​​стають все більш потужними і продуктивними, особливо якщо говорити про флагманських моделях, швидкодія яких росте з рекордною швидкістю. Уже в першій половині 2020 року на ринок вийдуть нові дивовижні в усіх відношеннях моделі, здатні похвалитися топовим «залізом», новітніми інженерними рішеннями і підтримкою найсучасніших технологій. Однією з найбільш значущих новинок виявиться флагман Samsung Galaxy S11, до виходу якого на ринок залишилося трохи більше ніж півроку, а потім всі бажаючі зможуть його собі купити, а обійдеться цей апарат приблизно в $ 1000.

Відомо, що новий флагман південнокорейської корпорації стане самим просунутим мобільним пристроєм на базі Android. Само собою, що купити Samsung Galaxy S11 стане можливим в декількох модифікаціях і версіях, а відрізнятися один від одного вони будуть розмірами, обсягом батареї, кількістю об’єктивів і деякими іншими особливостями. Передова модель цього телефону отримає четверну основну камеру, яка забезпечить підтримку 5-кратного оптичного і 7-кратного гібридного наближень, що дозволить робити вкрай ефектні в усіх відношеннях знімки. Це абсолютно точно порадує всіх користувачів.

Корпус телефону виявиться виконаний із загартованого скла Corning Gorilla Glass 6, що є найміцнішим в індустрії, принаймні станом на середину 2019 року. Американська модель флагмана Samsung виявиться побудована на базі восьмиядерного процесора Qualcom Snapdragon 865, який отримає графіку Adreno 630 і модем X70 з підтримкою мереж 5G. Так-так, новинка виявиться повною мірою сумісна з мережами п’ятого покоління, в яких вона зможе досягати швидкості в 5 Гбіт / с, тобто дуже і дуже високою. В іншому, крім усього іншого, користувачів чекають 10/12 ГБ оперативної і 256/512/1024 ГБ постійної пам’яті, але розраховувати на низький цінник у флагманських моделях не доводиться.

Втім, звичайно, в Samsung Galaxy S11 будуть і інші особливості, головна серед яких полягає у фронтальній камері. Під неї не стануть робити висувний модуль, або ж отвір в дисплеї. Даний виробник має намір використовувати новітню технологію, яка дозволить розмістити фотокамеру прямо під матрицею. Коли в такий виникне необхідність, невелика частина підсвічування на дисплеї відключиться, в результаті чого камера зможе в повній мірі працювати. Потім, коли в ній вже не буде необхідності, екран знову почне повноцінно відображати всі відомості. Така нова особливість флагмана гарантовано повалить всіх покупців в шок, адже за рахунок цього ніяких отворів і вирізів в екрані робити не доведеться.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.