У Xiaomi Mi 9 знайшли секретну особливість, яка робить його краще ніж Samsung Galaxy S10

В даний час найбільш просунутим телефоном на ринку є флагман Samsung Galaxy S10, але і коштує він відповідне, тому що просять за цей апарат цілу $ 1000, а це дуже і дуже багато. Саме тому багато людей роблять вибір на користь флагманів від китайських виробників, а кращим серед таких зараз є Xiaomi Mi 9, принаймні по співвідношенню ціни і якості. Сьогодні, 23 червня 2019 року, в цьому телефоні топового рівня виявили секретну особливість, яка робить його набагато краще південнокорейського мобільного пристроїв преміум-класу, який мав би майже вдвічі вищою ціною.

Як повідомляє китайське новинне агентство MyDrivers, розробникам вдалося зробити так, щоб Xiaomi Mi 9 відображав інформацію на екрані з частотою не 60 Гц, а 84 Гц. Продукт південнокорейської корпорації на таке не здатний. На практиці це означає більш плавну картинку в іграх і фільмах. В даний час смартфоном з найвищою частотою оновлення матриці є OnePlus 7 Pro, де така особливість заявляється в якості великого конкурентної переваги, а досягати вона може 90 Гц. На практиці ж виходить, що продукт Xiaomi майже зовсім не поступається в цьому плані.

Для того, щоб підвищити частоту оновлення з 60 Гц до 84 Гц, власники Xiaomi Mi 9 повинні встановити спеціальне програмне забезпечення для розробників, а також додаток Magisk. Для підвищення цього значення доведеться також встановити ряд додаткових додатків, всі з яких потреби для того, щоб інформація на екрані мобільного пристрою оновлювалася швидше. Це свого роду «народний» розгін, інформація про який поки що доступна тільки на китайських сайтах і форумах. Втім, вже в найближчі дні таку повинні локалізувати на англійську мову, що значно спростить процес.

Головне розуміти і враховувати, що при підвищенні частоти оновлення екрану власники смартфона Xiaomi Mi 9 позбавляються гарантії, а саме мобільний пристрій почне працювати більш повільно, тому що частина обчислювальної потужності буде йти на обробку додаткової частоти, як це відбувається на будь-яких інших пристроях. За рахунок цього знизиться час автономної роботи, і до цього також потрібно бути готовим. Пожертвувавши всім цим, користувач смартфона отримує більш плавну картинку всюди, починаючи від інтерфейсу і закінчуючи самими різними відеоіграми.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.