Флагман Samsung Galaxy S10 обвалився в ціні майже в два раза

Не так давно на території України почалися офіційні продажі флагманського смартфона Samsung Galaxy S10, який в базовій версії з 8 ГБ оперативної і 128 ГБ постійної пам’яті був оцінений в дуже велику суму грошей, а якщо бути точним, то в 30 000 гривень. За такою ціною цей апарат в даний час можна купити в роздрібних торгових точках бренду, а також в магазинах партнерів, всі з яких змушені встановлювати єдині цінники на увазі координації цін «зверху». Сьогодні, 23 червня 2019 року, стало відомо про те, що даний флагман нищівно рухнув в ціні, ставши в рази дешевше і доступніше.

Видання tehnofan.com.ua провело дослідження ринку і з’ясувало, що вже зараз всі жителі України можуть купити собі флагманський смартфон Samsung Galaxy S10, віддавши за нього набагато менше, ніж раніше. В даний час десятки торгових точок на українській території реалізують цей апарат за 17 000 гривень, що говорить про те, що флагман став дешевше на цілих 13 000 гривень, і це всього за три місяці з моменту початку продажів. Цілком собі очевидно, що за новою ціною купити собі цей апарат може відчутно більш широке коло людей, і багато хто це абсолютно точно зроблять, тому що це дійсно хороша покупка.

На вибір пропонують чорне, перламутрове і біле забарвлення, у всіх з яких флагманський телефон виглядає просто шикарно. За зниженою ціною Samsung Galaxy S10 продають такі торгові точки, у яких багато тисяч позитивних відгуків від задоволених покупців, а ще, крім того, більш ніж п’ятирічний досвід продажів різної електроніки. Це говорить про те, що всі такі продавці електроніки є дуже навіть надійними, нехай вони і продають несертифіковану для українського ринку продукцію, на яку діє лише річна гарантія від магазину, який продав телефон.

За вкрай привабливу суму грошей покупець отримує смартфон, який оснащений 6,1-дюймовим Dynamic AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю 3040 на 1440 пікселів (FHD +), восьмиядерна процесором Exynos 9820, графікою Mali-G76 MP12, 8 ГБ оперативної і 128 ГБ постійної пам’яті, слотом для карт пам’яті microSD об’ємом до 1 ТБ включно, потрійний основний (12 Мп + 12 Мп + 16 Мп) і 10 Мп фронтальною камерами, а також акумуляторною батареєю ємністю 3400 мАг з підтримкою функції швидкої зарядки. Розміри корпусу телефону складають 149.9 x 70.4 x 7.8 мм, а важить він всього 157 грамів.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.