Xiaomi Redmi 8 і Redmi Note 8 здивують фанів своїми характеристиками

Виробники електроніки з Китаю ось вже як багато років роблять все для того, щоб зайняти своє місце на ринку, і у них це насправді виходить. Поступово таким брендам вдається створювати все більш цікаві в усіх відношеннях моделі, які володіють шикарним дизайном і потужним технічним оснащенням, а їх вартість приємно радує гаманець. Новинки в особі Xiaomi Redmi 8 і Redmi Note 8 абсолютно точно шокують усіх покупців, так як вони поставлять новий стандарт якості для подібної продукції, тобто для моделей з цінової категорії до $ 200 .

З найактуальніших даними, ці бюджетні смартфони випустять на ринок вже в другій половині нинішнього року, а станеться це, швидше за все, в листопаді-грудні. Відомо, що обидві новинки зможуть порадувати покупців корпусом із загартованого скла Corning Gorilla Glass 5, роз’ємами USB Type-C і 3,5 мм для навушників, а також восьмиядерними процесорами від Qualcomm, причому різної потужності, що цілком очевидно, адже дані телефони будуть відрізнятися один від одного не тільки розмірами, а й вартістю. Втім, існує ще одна особливість, яку вдасться зустріти в цих моделях.

Так, зокрема, Xiaomi Redmi 8 зможе похвалитися подвійною основною камерою з роздільною здатністю 48 Мп + 13 Мп, тоді як в моделі Redmi Note 8 камера виявиться потрійний, ставши повним аналогом такої, як в Mi 9 SE. Вона має розширення 48 Мп + 13 Мп + 8 Мп. Простіше кажучи, китайська корпорація у випадку з новими бюджетними смартфонами хоче зробити ключову ставку на їх фотоможливості, щоб обидва мобільних пристроях робили приголомшливі в усіх відношеннях знімки. Це, безумовно, дуже добре, адже за скромну суму грошей покупці зможуть отримати відмінні телефони, які гарні абсолютно в усьому.

Також відомо про те, що китайська корпорація Xiaomi вирішила відмовитися від розміщення сканера відбитків пальців на тильній частині, тому в новинках бюджетного рівня дактилоскопічний модуль виявиться не розміщений на задній скляній кришці, а вбудований в бічну кнопку управління живленням, що абсолютно точно позитивно позначиться на зовнішньому вигляді недорогих моделей, які за рахунок свого зовнішнього вигляду зможуть походити навіть на флагманські моделі. Залишилося тільки дочекатися, коли Redmi 8 і Redmi Note 8 стануть доступні для покупки, а це має статися в четвертому кварталі 2019 року, тобто чекати цього моменту дуже довго не доведеться.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.