Apple випустить два смартфона з підтримкою 5G в 2020 році

Apple збирається випустити перші iPhone з підтримкою 5G в кінці наступного року. Про це розповів авторитетний аналітик TFI Securities Мін-Чі Куо. 

У його повідомленні говориться, що всі прийдешні моделі матимуть OLED-дисплеї з розмірами екрану 6,7, 5,4 і 6,1 дюйма відповідно. 6.1-дюймова OLED-модель, мабуть, є наступницею iPhone XR і буде підтримувати тільки 4G. Нові 6,7-дюймові і 5,4-дюймові смартфони з’являться з процесорами, що підтримують п’яте покоління мереж.

Мін-Чі Куо додає, що власний чіп на виробництві компанії 5G буде готовий до 2022 року. Для наступних поколінь iPhone виробництвом процесорів займеться Qualcomm. Проте, Apple може скористатися своїм підсилювачем потужності та радіочастотною антеною.

Опис смартфонів iPhone, які з’являться в 2019 і 2020 роках

Мін-Чі Куо також повідомив, що Apple випустить смартфони, які будуть зовні нагадувати поточну лінійку XS / XR. Флагманські «айфони» 2019 року оснащені системою з трьома камерами, більш швидким чіпом A13 і більш ємними батареями. Незважаючи на вихід Intel з модемного бізнесу, Куо каже, що моделі 2019 року будуть використовувати модулі Intel. 

Очікується, що лінійка Apple в 2019 році буде представлена ​​цієї осені. Новинки від Apple з підтримкою 5G, описані у звіті аналітика, надійдуть у продаж тільки восени наступного року.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.