Перше «живе» фото смартфона LG W без роз’єму для навушників

Зовсім недавно в мережах з’явилася чутка, що LG планує випустити новий смартфон протягом цього літа. У інсайдера C4ETech виявилася перша фотографія з дизайном задньої частини пристрою під назвою LG W.

На знімку помічена градієнтне забарвлення на задній панелі, як у флагманів Redmi. Там же розташований вертикальний модуль з трьома сенсорами для основної камери, під ним – світлодіодний спалах.

Сканер відбитків пальців, кнопки жилення і гучності отримали стандартне розташування. У смартфоні буде встановлена ​​система LG Boombox для якісного звуку, акумулятор ємністю 4000 мАг, схожий на краплю виріз для селфі-камери і Android 9 «з коробки».

Якщо порівнювати інші офіційні рендери з новим «живим» фото, то можна звернути увагу на відсутність гнізда для навушників. Імовірно, LG спеціально пішла на такий крок, щоб прорекламувати свої бездротові навушники, які можуть дарувати при замовленні смартфона.

Дата виходу LG W невідома. Джерело припускає, що презентація новинки пройде дуже скоро, а придбати сам пристрій можна буде тільки в онлайн-магазині.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.