Huawei відклала випуск нового MateBook через санкції США

Huawei відклала на невизначений термін презентацію нового ноутбука, яка була запланована на цей тиждень, через торгові санкції уряду США. Про це повідомили співробітники Huawei виданню The Information.

Анонс повинен був відбутися на виставці CES Asia 2019, яка проходить з 11 по 13 червня в Шанхаї. Нова дата презентації поки не призначена.

Раніше стало відомо, що Huawei попросила своїх партнерів в ланцюжку поставок ноутбуків призупинити діяльність щодо MateBook. Поточна лінійка складається з MateBook X, X Pro, 14, E, D і MateBook 13.

Ноутбуки Huawei під брендом MateBook комплектуються операційною системою Windows, яка випускається Microsoft. Американським компаніям заборонено вести торговельні відносини з китайською Huawei та її партнерами. Вашингтон надав відстрочку на 90 днів, але багато корпорацій встигли оголосити про припинення взаємодії з Huawei.

Відомо, що Huawei готує до випуску власну операційну систему, яка зможе працювати на смартфонах, персональних комп’ютерах, телевізорах і носимих пристроях.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.