Суд заборонив Asus продавати пристрої ZenFone в Індії

Індійська компанія Telecare Network, яка продає смартфони початкового рівня під товарними знаками Zen і Zen Mobiles, подала в суд на компанію Asus, що реалізовує свої пристрої бренду ZenFone. На думку позивача, використання аналогічного брендингу Asus завдає шкоди.

Telecare Network продає смартфони Zen з 2008 року, а бренд Asus ZenFone вийшов на індійський ринок лише в 2014 році. Тайванський виробник стверджував, що Zen ( «дзен») – загальновживане слово в буддійської філософії і його не можна реєструвати як торгову марку, але суд заявив, що термін не пов’язаний безпосередньо з мобільною технікою, тому, така можливість є.

Верховний суд Делі встав на сторону Telecare Network, наказавши Asus припинити продаж смартфонів, планшетів і аксесуарів під брендом ZenFone в Індії починаючи з 23 липня.

Юристи Asus працюють з Верховним судом Делі в Індії, щоб врегулювати позов Zen Mobiles і Zen. Поставки смартфонів, ноутбуків та інших продуктів Asus, а також технічна підтримка і обслуговування залишаються незмінними для всіх споживачів.

Наступне слухання справи призначене на 10 липня.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.