Рендери Samsung Galaxy Note 10 Pro з чотирма камерами

6 червня інсайдер OnLeaks спільно з ресурсом 91mobiles опублікував CAD-рендери смартфона Samsung Galaxy Note 10. На наступний день автор витоків поділився зображеннями і Pro-версії, але вже з індійським сайтом Pricebaba.

Note 10 Pro кардинально не відрізнятиметься від молодшої версії: задня і передня частини зі скла заокруглені так, що практично позбавляють від використання алюмінієвої рамки з боків. Знизу на плоскій поверхні з металу – USB Type-C, динамік, мікрофон і вхід для стилуса S Pen.

Фронтальна камера розміщена по центру верхньої частини дисплея в отворі, а тильна – у вертикальному модулі з краю задньої поверхні. Поруч з основним блоком з трьох сенсорів присутні камера Time-of-Flight, спалах і лазерний автофокус.

Pricebaba очікує, що будуть використовуватися 12-мегапіксельний основний, 12-мегапіксельний телефото і 16-мегапіксельний ультраширокий сенсори, як і в Galaxy S10 5G.

Габарити смартфона – 162,3 × 77,4 × 7,9 мм. Сканер відбитків розташований під 6,75-дюймовим екраном (3040 × 1440), а всі кнопки – на лівій стороні. Смартфон позбувся клавіші для запуску асистента Bixby. Ємність акумулятора складе 4500 мАг, потужність зарядки – до 45 Вт.

Порівняння Note 10 Pro з Note 10

 

Презентація Samsung Galaxy Note 10 і Note 10 Pro має відбутися в серпні.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.