Xiaomi випустила нову ОС для популярних бюджетних смартфонів

Компанія Xiaomi намагається якомога швидше випускати нові ОС для своїх смартфонів, а тим більше найпопулярніших серед користувачів моделей, проте далеко не завжди їй це вдасться. Головна причина цього полягає в тому, що дуже багато виробників комплектуючих до останнього тягнуть з випуском нових драйверів, а без таких забезпечити 100% роботу всього ПО просто неможливо якимось чином. Сьогодні, 2 червня 2019 року, нарешті сталося довгоочікуване мільйонами людей подія, тому що фірмові смартфони бюджетного рівня оновилися до Android 9.0 Pie.

Навіть не дивлячись на те, що операційну систему Google в фінальному стабільному вигляді випустила ще в серпні минулого року, до сих пір дуже багато смартфони, які повинні оновитися, ці програмиj обновлення так і не отримали. На щастя, ситуація поступово змінюється на краще, а лічені години назад в це великий внесок зробила китайська компанія Xiaomi. Вона випустила нову ОС для популярних моделей бюджетних смартфонів, завдяки чому тепер їх власники можуть відчути всі принади найсучаснішого програмного забезпечення на ринку.

Йдеться про прошивці MIUI 10 з номером версії 3.2.0, яка починаючи з сьогоднішнього дня доступна на смартфонах Redmi 6 Pro і Redmi Note 5 Pro, завдяки чому вони нарешті опинилися оновлені до Android 9.0 Pie. Спочатку планувалося, що дані мобільні пристрої оновляться до нової ОС ще в першому кварталі 2019 року, проте розробники з якихось невідомих причин цього так і не зробили, зсунувши термін релізу нового програмного забезпечення на середину року. Встановити апдейт можна «по повітрю», а важить він близько 1,6 ГБ.

 

Саме тому, щоб не витратити багато інтернет-трафіку від сотового оператора, найкраще підключатися до мережі Wi-Fi для установки оновлення, причому також потрібно зарядити батарею смартфона Xiaomi щонайменше до 50%, тому що інакше процес інсталяції не запуститься. У новому програмному забезпеченні, заснованому на Android 9.0 Pie, користувачів чекають підтримка технологій VoLTE і темна тема оформлення Dark Mode, при використанні якої весь інтерфейс забарвлюється в темні кольори. Також нова прошивка містить в собі травневий патч для системи безпеки від Google, тому встановити її точно варто.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.