Sony невдовзі знизить ціну на PlayStation 4 в два раза

Виробництвом ігрових консолей займаються всього кілька компаній в світі, нехай поступово, але дуже повільно, їх число і збільшується, так як на цей ринок намагаються обережно пробити собі шлях бренди з Китаю. В даний час найпопулярнішою приставкою в світі є Sony PlayStation 4, яка продається вдвічі кращий за свого головного конкурента в особі Xbox One від Microsoft. Втім, з початку нинішнього 2019 року попит на ігрову приставку японської корпорації дуже сильно впав, тому вона була змушена шукати спосіб зробити так, щоб її продукт знову став затребуваним з боку покупців.

Інтерес покупців до даної ігрової консолі знизився на тлі чуток про ігрових приставках нового покоління, до виходу яких залишилося всього один-два роки, тобто вкрай мало часу. У зв’язку з цим багато покупців не бачать сенсу купувати зараз Sony PlayStation 4, адже з моменту початку продажів вона впала в ціні не дуже сильно, тоді як на полицях магазинів вона з’явилася більше п’яти років тому, за які встигла вже дуже сильно втратити свою актуальність. На тлі всього цього вже незабаром станеться те, що стане для багатьох людей великою несподіванкою, так як консоль стане набагато доступніше для покупки.

Як стало відомо від галузевого аналітика Майкла Пактер, вже влітку цього року компанія Sony повинна зробити ігрову консоль PlayStation 4 набагато дешевше, ніж будь-коли раніше. Якщо зараз купити PS4 можна за $ 349 – $ 399, тобто за досить високою ціною, але вже незабаром у всіх користувачів з’явиться можливість зробити це за набагато більш привабливою ціною, а саме – всього за $ 200. У таку суму грошей обійдеться базова модель приставки, оснащена накопичувачем на 500 ГБ.

Виходить, що вже в найближчі три місяці ігрова приставка Sony PlayStation 4 стане доступнішою для всіх покупців по всьому світу в цілих два рази, а це дуже позитивно позначиться на її популярності. Її знову почнуть активно змітати з полиць магазинів, адже придбати її стане можливим лише за 200 доларів. Це означає, що мільйони людей, які не хочуть її зараз купувати по явно вже завищеною вартістю, зможуть здійснити свою мрію і придбати консоль на вкрай вигідних умовах. Знову ж, японська корпорація зробить PS4 більш доступною лише в разі, якщо експерт прав в своїх прогнозах, а раніше так завжди і було.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.