Samsung Galaxy S11 отримає передове оснащення для заряду

Компанія Samsung вже в першій половині 2020 роки представить і запустить в продаж флагманський смартфон Samsung Galaxy S11, який обіцяє стати самим просунутим серед усіх, хто працює на базі Android. Новинка отримає передове технічне оснащення, а також, крім того, масу інших особливостей, в тому числі новітнє програмне забезпечення. Втім, в даному телефоні буде одна така особливість, від якої всі користувачі гарантовано будуть в шоці, однак для її використання доведеться витратити гроші, докупивши дещо додатково.

Смартфон Samsung Galaxy S10 5G в даний час є єдиним мобільним пристроєм компанії, яке здатне заряджатися з потужністю 25 Вт. На тлі того, ряд китайських телефонів вже підтримують потужність 60 Вт, південнокорейська корпорація вирішила докласти всіх зусиль задля того, щоб вичавити з інтерфейсу USB Type-C максимум. Сьогодні, 29 травня 2019 року, з’явилися відомості про те, що бренд успішно розробив технологію швидкої зарядки потужністю 100 Вт, яка працює на основі стандарту Power Delivery (PD), підтримка якого є в продукції Apple.

Більш того, компанія Samsung навіть створила спеціальні PD-контролери, які мають модельні номери SE8A і MM101. Це говорить про те, що додавання підтримки Power Delivery (PD) потужністю 100 Вт в фірмові смартфони нічого не заважає, однак така з’явиться лише в першій половині 2020 року, так як південнокорейської корпорації потрібен час на тестування нової розробки, щоб переконатися в тому, що ніяких несподіваних неприємностей при використанні нового стандарту не виникне. Якщо все вийде, Samsung Galaxy S11 буде заряджатися десь за 15 хвилин.

Таким чином компанія-виробник з Південної Кореї зможе зробити свій новий флагман відчутно більш привабливим на тлі всіх конкурентів. Головне розуміти і враховувати, що блок живлення з підтримкою потужності 100 Вт на базі протоколу Power Delivery (PD) виявиться досить великим, тому в комплект поставки такої, швидше за все, ніхто не покладе. На практиці це означає, що всім власникам Samsung Galaxy S11, щоб заряджати смартфон з максимальною потужністю в рамках USB Type-C, буде потрібно докупити цей аксесуар окремо. Швидкість зарядки в 15 хвилин гарантовано повалить всіх користувачів в шок.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.