Huawei тимчасово відсторонили від Wi-Fi Alliance

Wi-Fi Alliance тимчасово обмежив участь китайської компанії Huawei. Імовірно, китайський виробник може створити власний консорціум Wi-Fi або приєднатися до інших, не базуючихся в США.

Wi-Fi Alliance – об’єднання найбільших виробників комп’ютерної техніки і бездротових пристроїв, включаючи Apple, Qualcomm, Broadcom та Intel. Тимчасова втрата членства Huawei не означає, що компанія більше не може створювати пристрої з бездротовим інтернетом – обмеження поширюється тільки на заборону участі в розвитку технології Wi-Fi.

Портал Android Authority дізнався у альянсу, які наслідки можуть статися після обмеження участі Huawei. Представники відмовилися коментувати, але підтвердили тимчасове обмеження участі китайської компанії.

Wi-Fi Alliance повністю виконує недавній наказ Міністерства торгівлі США, але не скасовує членство Huawei Technologies. Альянс тимчасово обмежив участь Huawei Technologies в діяльності Wi-Fi Alliance.

Раніше Huawei також була відсторонена від SD Association, а кілька пристроїв компанії були вилучені з програми Android Enterprise. Корпорація поміщена  в «чорний список» США через відмову отримувати дозвіл уряду, перш ніж продавати що-небудь на території американської держави.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.