Apple оновила MacBook Pro: 8-ядерний процесор і більш надійна клавіатура

Apple випустила мінорне оновлення ноутбуків MacBook Pro. Головне нововведення – швидкі процесори Intel 8-го і 9-го покоління.

Максимальна версія MacBook Pro 15 вперше оснащена 8-ядерним процесором: компанія запевняє в двократному зростанні продуктивності в порівнянні з 4-ядерним MacBook Pro.

MacBook Pro з новим 8-ядерним процесором для вражаючої продуктивності, чудовим дисплеєм Retina, швидким накопичувачем, акумулятором на цілий день роботи і системою macOS залишається ідеальним ноутбуком для професійної роботи, – Том Богер, старший директор Apple з маркетингу продуктів Mac

8-ядерний процесор Intel Core i9 9-го покоління має максимальну тактову частоту 2,3 ГГц, в режимі Turbo Boost прискорюється до 4,8 ГГц. Базова версія MacBook Pro 15 оснащується 6-ядерним Intel Core i7 9th Gen з частотою 2,6 ГГц і 4,5 ГГц в Turbo Boost. Оновлені 13-дюймові моделі комплектуються 4-ядерними Core i5 8-го покоління, при бажанні можна вибрати Core i7.

Ноутбуки без Touch Bar залишилися без змін.

Ще одне нововведення – оновлена клавіатура-«метелик». Apple спробувала виправити проблемний механізм, який часто засмічувався, що призводило до залипання клавіш. Тепер використовуються нові матеріали в механізмі перемикання.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.