AMD випустить нові відеокарти Radeon на базі процесора Navi

Незадовго до наближення презентації AMD в рамках комп’ютерної виставки E3 2019 Лос-Анжелесі відомий автор численних витоків Tum Apisak зауважив фігурування нових інженерних зразків на графічному процесорі Navi в декількох бенчмарках. 

За результатами 3DMark можна бачити, що невідома відеокарта під кодовою назвою «731F: C1» має прискорювач Radeon Navi. Частота ядра складає 1 ГГц, об’єм відеопам’яті – 8 ГБ при частоті в 1250 МГц. Не уточнюється, чи буде новинка працювати на типі пам’яті GDDR6 або GDDR5.

Ще один загадковий зразок «7310: 00» був виявлений в базах двох інших популярних бенчмарків: GFXBench і Ashes of the Singularity (AotS). За результатами тесту Aztec Ruins (High Tier) пристрій оцінено в 23,6 FPS, а в тесті Manhattan – 54,9 FPS.

За попередніми даними можна припустити, що карти не претендуватимуть на звання флагманів, так як демонструють середній результат за сучасними мірками, хоча це не розігнані «сирі» прототипи. Можливо, в AMD вирішили випустити конкурента популярним продуктам від Nvidia зі схожою продуктивністю: GTX 1060 або 1660.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.