У мережі з’явилися перші рендери Google Pixel 4

Google тільки недавно анонсувала свої смартфони Pixel 3a і 3a XL, але в мережі вже з’явилися чутки про підготовлюваний до кінця цього року Pixel 4. За останніми даними, в новому флагмані пошукового гіганта НЕ буде фізичних кнопок.

Цією інформацією поділився провідний YouTube-каналу Front Page Tech, який в минулому році надав точні відомості про Pixel 3 і Pixel 3 XL за місяць до їх анонса, а також підтвердив існування пристроїв Pixel 3a до того, як вони були офіційно представлені.

Відповідно до джерела Джона Проссером, Pixel 4 буде оснащений ємнісними сенсорними областями з боків алюмінієвого корпусу смартфона замість звичних фізичних кнопок живлення та гучності. Проссер вважає, що в цих сенсорних областях може використовуватися розширена версія існуючої технології Google Active Edge, яка в даний час використовується в Pixel 2 і Pixel 3 і дозволяє користувачам стискати свій телефон для запуску Google Assistant або відключення вхідних дзвінків і повідомлень.

Крім того, інсайдер, повідомив Проссером про те, що передня панель отримає перфорований дизайн з вирізами в дисплеї під камери, як в Samsung Galaxy S10 Plus та інших смартфонах цього року. Крім цього, пристрій може отримати оптичний або ультразвуковий сканер відбитків пальців, вбудовані в дисплей.

Джерело стверджує, що на задній панелі пристрою буде встановлена ​​нова камера з двома об’єктивами, включаючи телеоб’єктив або надширококутний сенсор, з горизонтальним розташуванням, як в iPhone 7 Plus / 8 Plus.

Імовірно, Google анонсує Pixel 4 і Pixel 4 XL в першій половині жовтня, а значить, всього через кілька тижнів після того, як Apple випустить наступників iPhone XS, iPhone XS Max і iPhone XR.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.