Черговий бестселер Xiaomi Redmi 7A вже на підході

Смартфон отримає акумулятор більшої ємності, ніж його попередник і може стати черговим бестселером.

Компанія Xiaomi планує незабаром оновити лінійку найпопулярніших своїх смартфонів початкового рівня – Redmi A. Днями модель Redmi 7A з’явилася в базі даних китайського регулятора TENAA. Спочатку ми дізналися, як буде виглядати пристрій, а тепер стали відомі і його технічні характеристики.

Redmi 7A вказано в TENAA під модельними номерами M1903C3EC і M1903C3EE. Смартфон побудований на базі невідомого восьмиядерного чіпсета з тактовою частотою 1,4 ГГц. Він буде представлений в трьох конфігураціях пам’яті: 2/16 ГБ, 3/32 ГБ і 4/64 ГБ і зможе запропонувати користувачам можливість збільшити обсяг накопичувача за допомогою карт microSD до 256 ГБ.

Redmi 7A отримає дисплей діагоналлю 5,45 дюйма з роздільною здатністю 1440 × 720 пікселів, основну камеру з одним датчиком на 13 Мп і фронтальну на 8 Мп. Ємність батареї складе 3900 мАг, що має зробити його набагато автономніше своїх попередників. Судячи із зображень, Redmi 7A також позбавлений сканера відбитків пальців, смартфон, ймовірно, отримає підтримку розблокування по обличчю. Робота апарату буде здійснюватися під управлінням операційної системи Android Pie з фірмовою оболонкою MIUI 10. Також відомі розміри новинки, вони складуть 146,3 × 70,4 × 9,55 мм, а вага – 150 г.

Щодо термінів випуску смартфона поки нічого не відомо. Попередня модель виробника була представлена ​​в червні минулого року, тому можна сподіватися на швидкий анонс Redmi 7A.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.