Перші рендери Asus ZenFone 6 з обертовою основною камерою

Інсайдер Роланд Куандт опублікував у своєму Twitter-акаунті рендери смартфона Asus ZenFone 6. І хоча про флагман виробника з механізмом «подвійного слайдера» стало відомо ще на початку травня, попередні витоки показували інший дизайн пристрою.

На зображеннях видно смартфон, повністю позбавлений будь-яких вирізів. На задній частині розташований сканер відбитків пальців і механізм, який містить в собі подвійну камеру: 48-мегапіксельний сенсор Sony IMX586 і 13-мегапіксельний надширококутний об’єктив. 

У флагмані камера одна – за допомогою механізму вона вміє перевертатися і виступати в ролі як фронтальної, так і основної.

Портал SOGI розповів про головні характеристики новинки: чіпсет Snapdragon 855, захисне скло Gorilla Glass 6, батарея ємністю 5000 мАг та підтримка технології швидкої зарядки Quick Charge 4.

У продаж смартфон вийде з двома варіантами корпусу: чорний і сріблясто-синій. Очікується, що Asus ZenFone 6 буде представлений на міжнародній виставці комп’ютерних технологій Computex 2019 у Тайбеї, яка пройде з 28 травня по 1 червня. 

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.