Xiaomi Mi Band 4 здивує всіх своєю найголовнішою особливістю

Перші покоління наручних електронних пристроїв, а такі вийшли близько 5 років тому, були цікаві лише тим, хто веде активні спосіб життя і стежить за своїм здоров’ям. З тих пір технології зробили крок далеко вперед, що дозволило значно розширити сферу застосування спортивних браслетів, тому що тепер такі мають навіть дисплей з підтримкою сенсорного управління, а це величезний плюс. Довгоочікуваної новинкою, яка стане новим еталоном для всіх інших виробників електроніки на ринку, виявиться фітнес-браслет Xiaomi Mi Band 4.

Цей наручний гаджет представлять публіці вже в середині червня цього року, тобто зовсім скоро. Потім, після цього, він надійшов у продаж, завдяки чому будь-який бажаючий зможе собі його купити. Нехай презентація Xiaomi Mi Band 4 і лише попереду, але вже зараз достеменно відомо про те, яку найголовнішу особливість отримає майбутня новинка, появи якої ніхто не очікував. Нововведення зможуть використовувати власники смартфонів і планшетів, що працюють на базі операційної системи Android або iOS.

Компанія Xiaomi опублікувала в мережі чергове тізерного зображення, яке пролило світло на найголовнішу особливість майбутньої новинки, причому вона абсолютно точно стане в нагоді кожній людині. Справа в тому, що за рахунок нового спортивного браслета стане можливим працювати з музикою. На екрані трекера буде відображатися обкладинка альбому, а також, крім того, назва пісні. За допомогою Xiaomi Mi Band 4 стане можливим ставити відтворення на паузу, перемикати музичні треки, а також, крім того, регулювати гучність.

Цілком собі очевидно, що дана можливість гарантовано припаде до смаку всім покупцям, адже на кольоровому екрані браслета вся інформація буде виглядати дуже красиво і стильно. Втім, звичайно, для використання такої можливості в Xiaomi Mi Band 4 трекер повинен бути постійно підключений до смартфону по Bluetooth 5.0 LE, або ж за більш старим протоколом даної технології. Особливо ефективно новий наручний гаджет буде працювати в парі з бездротовими навушниками, тому що за рахунок цього можна буде за рахунок бездротових технологій управляти відтворенням без необхідності діставати смартфон з кишені.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.