Смартфон Xiaomi встановив божевільний рекорд, який і не снився Samsung Galaxy S10

Самим просунутим смартфоном на базі операційної системи Android в даний час є Samsung Galaxy S10, але, як виявилося, все далеко не так однозначно, як може здатися на перший погляд. Це довела китайська корпорація Xiaomi, яка сьогодні, 12 травня 2019 року, заявила про те, що один з її недавно випущених на ринок телефонів встановив божевільний рекорд, який і не снився продукції конкурентів. Стосується він швидкості передачі даних в мережі 5G, яка перевищила значення в цілих 1000 Мбіт / с.

Компанія Xiaomi вже активно продає смартфон Mi Mix 3 5G з підтримкою мереж п’ятого покоління в Швейцарії, де такі вже активно працюють. Днями директор по новій продукції бренду Ван Тен побував в цій країні світу, де він протестував фірмовий мобільний телефон. Для цього він використовував мережу місцевого оператора зв’язку. У разом, додаток Speedtest.net показало значення в 1026 Мбіт / с на завантаження і 25 Мбіт / с на віддачу. Такого значення не вдавалося досягти в реальному житті ще жодному смартфону, в тому числі Samsung Galaxy S10.

Було відзначено, що китайська корпорація продовжить робити все можливе для того, щоб додати підтримку 5G в якомога більший список смартфонів вже в 2019 році, а до кінця року вийдуть щонайменше ще три фірмових телефону з підтримкою такої технології. Які саме – не уточнюється, але їх вихід запланований на другу половину року, тому серед новинок, швидше за все, виявляться Mi 9S і Mi Mix 4, появи яких багато хто чекає. Крім того, вже на початку 2020 року компанія Xiaomi сподівається підвищити швидкість передачі даних в мережах п’ятого покоління.

Якщо зараз вона на ділі досягає 1 Гбіт / с, то вже незабаром вона може виявитися на рівні 4 – 5 Гбіт / с, що дозволить використовувати мережі 5G на повну силу, для чого вони спочатку і створювалися. Флагман Xiaomi Mi Mix 3 5G, результати тестування якого і виклали в мережу, оснащений восьмиядерна процесором Qualcomm Snapdragon 855 з тактовою частотою 2,84 ГГц, доповненим модемом Snapdragon X50, який дозволяє підключатися до мереж п’ятого покоління. При використанні таких енергоспоживання значно зростає.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.