Рендери і 360-градусне відео iPhone XR 2019

Відомий інсайдер Стів Хеммерстофер, відомий як OnLeaks, опублікував спільно з ресурсом Pricebaba попередні рендери другого покоління смартфона iPhone XR.

Дизайн багато в чому залишається таким же, як і в минулому році, за винятком модуля основної камери. «Доступна» версія iPhone цього разу отримає два фотосенсора, розташованих вертикально в квадратному виступаючому блоці.

У дисплеї діагоналлю 6,1 дюйма з роздільною здатністю IPS-матриці 1792 × 828 пікселів збережеться широкий виріз з елементами системи TrueDepth, що забезпечує роботу Face ID. Розміри пристрою складуть 150,9 × 76,1 × 7,8 мм, в районі камери буде тоншим 8,5 мм.

Порт Lightning збережеться на нижній межі, кнопка живлення розміститься на правій стороні разом з лотком для SIM. Гойдалка регулювання гучності та повзунок відключення звуку – зліва.

З чуток, iPhone XR 2019, який може отримати назву XE, буде мати у своєму розпорядженні новий чіпсет Apple A13 Bionic, два датчики камери по 12 Мп (основний і телеоб’єктив), а також комплект адаптера для швидкої зарядки.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.