Android TV отримає нові функції, але обійде стороною Android Q

Компанія Google на конференції I / O 2019 розповіла про оновлення для операційної системи Android TV, розробленої для телевізорів і мультимедійних приставок. Як виявилося, десята версія «зеленого робота» цього року не буде доступна для Android TV.

За словами керівника системи Шаліні Говіл-паю, нова платформа для Android TV не обов’язково повинна виходити в один час з іншими версіями Android Q. У минулому році операційна система отримала значні зміни, і у компанії, мабуть, немає планів на чергове оновлення в найближчому майбутньому. 

Крім цього, розробники показали нові можливості Android TV. Так, наприклад, оформити підписку на будь-який стрімінговий сервіс можна буде в два етапи: підтвердити оплату і ввести пін-код.

Також зміни торкнулися дизайну Google Play. Головне оновлення – спрощений користувальницький інтерфейс для взаємодії з покупками.

Під час презентації Google поділилася статистикою: Android TV зараз використовують понад 140 операторів платного телебачення в усьому світі. Платформа насьогоднішні має 1000 постачальників потокового контенту і приблизно 5000 додатків в Google Play.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.