Топ-5 корисних додатків для любителів музики

Цього разу ми вирішили розповісти про п’ять додаткыв, які можуть стати в нагоді любителям не тільки слухати музику, але і створювати її.

1. Genius

Проста у використанні програма, яка дозволяє знайти не тільки текст практично будь-якої пісні, а й значення окремих рядків. Крім тексту, Genius також пропонує прослухати 30-секундний уривок з пісні (це стало можливо завдяки співпраці з Apple Music), подивитися відеокліп на неї і ознайомитися з біографією виконавця.

2. Shazam

Функціонал цього додатка зрозумілий навіть дитині. Для того, щоб дізнатися назву вподобаної пісні та ім’я її виконавця, досить натиснути на одну кнопку – і Shazam самостійно розпізнає почуту мелодію і знайде її в Apple Music. 

3. Musixmatch

Особливість програми полягає в можливості синхронізувати її зі своїм акаунтом у Apple Music. Це дозволить моментально завантажувати в додатку тексти всіх пісень, які є у Вашій бібліотеці. Крім цього, Musixmatch може визначати пісню, яка грає в одному приміщенні з вами, і знаходити її текст. 

4. Beat Maker Go

Додаток підійде для тих, хто любить створювати власну музику і біти, та хоче навчитися робити це професійно. Для початківців-користувачів є пре-сети в різних музичних жанрах, від хіп-хопу і рейву до дабстепа і хауса. Крім цього, можна використовувати різні звукові ефекти і метроном.

5. Yousician

Персональний учитель музики, який навчить грати Вас на фортепіано, гітарі або укулеле. Для того, щоб користувачі могли об’єктивно оцінити свої навички гри, у міру навчання в їх профілі відбивається статус володіння музичним мистецтвом – від новачка до справжнього професіонала. Крім повторення за нотами, які є в знаменитих мелодіях, можна створювати і власну музику.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.