Минулорічний Huawei P20 Pro – найвигідніший камерофон компанії

Зростання Huawei – головний смартфонів тренд 2018 року. Навіть без жирного американського ринку китайцям вдалося посісти друге місце за кількістю проданих пристроїв. У порівнянні з попереднім роком, компанія додала більше 50% в кількісному вираженні.

Причина успіху в тому, що Huawei виносить конкурентів відразу у всіх сегментах. Все, від бюджетних Honor і до флагманських Huawei P і серії Mate, продається божевільними тиражами.

Але в 2019 році китайці явно занадто повірили в себе. У лінійці Honor пропали якісні бюджетні релізи, а прайс на новітній камерофон P30 став відчутно вище, ніж у покоління минулого року.

Однак це не привід засмучуватися, адже минулорічні моделі все ще залишаються на прилавках. Більш того, саме моделі 2018 року пропонують покупцеві найкраще співвідношення ціни і якості.

Дивіться самі: P20 Pro коштує в два рази дешевше P30 Pro, при цьому там теж є OLED-екран і NFC. У P20 не менше приємний дизайн, найшвидший процесор з 6 гігабайтами оперативної пам’яті, а по камері відставання становить всього 3 бали, якщо вірити рейтингу DxOMark.

По суті єдине принципова відмінність – можливість гібридного 50-кратного збільшення, яка не так важлива в повсякденному використанні. А ось основний модуль камери P30 Pro знімає приблизно на рівні P20 Pro.


Тому переплачувати 9000 гривень – вкрай невиправдане рішення. А до нового ціноутворення Huawei є питання. Купувати їх нові моделі банально невигідно: нові функції абсолютно не виправдовують прибавку в ціні. Так що швидше за P20 Pro за 500 доларів. Просто кайфово придбання!

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.