Потужність Sony PlayStation 5 здивувала всіх фанатів консолі

Попит на ігрові приставки по всьому світу стрімко зростає, а відбувається це в результаті величезної кількості різних факторів, головним серед яких звичайно ж є геймери, яких з кожним роком стає все більше і більше. Сьогодні, 4 травня 2019 року, стало відомо про те, яку обчислювальну потужність користувачам зможе запропонувати приставка Sony PlayStation 5, яка вийде на ринок вже в наступному році, тобто досить скоро. Інформація про це надійшла від надійного джерела, який славиться точними витоками відомостей про ігрових консолях.

Так, як стало відомо, спеціально для консолі Sony PlayStation 5 японська корпорація ще кілька років тому замовила в американської компанії AMD топове технічне оснащення, що складається з потужного процесора і, крім того, відеокарти. Вдалося з’ясувати, що нова ігрова приставка, яка буде представлена ​​і запущена в продаж вже в наступному році, зможе похвалитися передовим технічним оснащенням, а воно включає в себе восьміядерний процесор і графічну карту, одну з найпотужніших в світі. Така зв’язка забезпечує продуктивність на рівні 14 терафлопс.

Дане значення є просто величезним у всіх відносинах, а причин у цього вкрай багато. Зробити ігрову приставку PS5 настільки потужною виробникові довелося заради того, щоб у неї був заділ на майбутнє. Достовірно відомо, що прямо з моменту початку продажів консоль нового покоління виявиться сумісна з дозволом 8K HDR, а це гарантовано порадує всіх користувачів, тим більше що новинка отримає підтримку трасування кращої і динамічного освітлення. Для порівняння, звичайна PS4 підтримує картинку тільки в Full HD (2K), а її потужність становить жалюгідні за сьогоднішніми мірками 1,8 терафлопса.

Ось і виходить, що продуктивність новенької Sony PlayStation 5 повалила всіх у шок, а сталося це через те, що виробник дійсно постарався заради того, щоб зробити з PS5 неймовірно потужний і продуктивне електронний пристрій, який стане найпотужнішим у своєму класі. Не можна не помітити, що в даний час найпотужнішою консоллю на ринку є Xbox One X, який має таку на рівні 6 терафлопс, а от сервіс Google Stadia здатний забезпечити графічну потужність на позначці в 11 терафлопс, що дозволить кожному його користувачеві запускати гри в дозволі 4K при частоті 60 кадрів в секунду.

Раніше з’явилася інформація, що Sony PlayStation 5 з підтримкою 8K HDR здивувала всіх божевільної ціною.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.