Флагман Xiaomi Mi 9 вже почав дешевшати

Пояснити це можна лише особистою ініціативою Jingdong. Зазвичай ціни на нові смартфони Xiaomi починають знижувати тільки через кілька місяців після їх появи на ринку. Чим популярніша модель, тим більше часу проходить до першого прайс-ката.

Однак вчора найбільший китайський магазин Jingdong знизив ціну на одну з версій Xiaomi Mi 9. Йдеться про стандартну (непрозору) версію, яка оснащена 8 ГБ оперативної і 128 ГБ флеш-пам’яті. Вона подешевшала з 490 до 475 доларів. І хоча прайс-кат не є офіційним і постійним, тобто через кілька днів ціна повернеться до колишнього рівня, таке раннє зниження ціни на флагман здається досить дивним. Пояснити це можна лише особистою ініціативою Jingdong, який на шкоду власного прибутку вирішив привітати своїх клієнтів з травневими святами.

Базова версія, оснащена 6 ГБ оперативної і 128 ГБ флеш-пам’яті, пропонується за 445 доларів. Прозора версія з 8 ГБ оперативної пам’яті і 256 ГБ флеш-пам’яті коштує 555 доларів. Презентація Xiaomi Mi 9 відбулася 20 лютого цього року.

 

Джерело JD

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.